Przepis na złociste, wino deserowe. Pracując na suszonych owocach ważne jest to aby przed każdym wyrobem starannie je umyć w ciepłej wodzie. Stosując ten zabieg uwalniamy owoce od związków siarki, któremu poddawane są w celu konserwacji tuż przed zapakowaniem i późniejszą sprzedażą. Składniki: 1 kg suszonych fig, 230 g suszonych bananów, 120 g suszonych rodzynek, […]
Tag: figi
Pokrzywa zwyczajna właściwości lecznicze sok z pokrzywy
Autor netmak sty 25 , 19
Daiquiri – drink na szybkie orzeźwienie
Autor netmak gru 12 , 18
Jak pozbyć się nieprzyjemnego zapachu z bimbru?
Autor netmak gru 12 , 18
Najlepsza na masę – sałatka z kurczakiem i ryżem
Autor Maciej Krysiak lip 27 , 15
- Rotator Formiko FHR 1.000 L
- Tuleja z brązu fi 100 mm, d 105 mm, h 100 mm
- Tuleja ślizgowa z brązu fi 100mm, d 105mm, h 105mm
- Rotator Formiko FTR 4.500 L
- RH50-50 Intermercato hak pod rotator 5t
- Kołowrotek Shimano ULTEGRA CI4+ 5500 XTC
- Kołowrotek Shimano Ultegra FC 4000 XG
- Kołowrotek Daiwa Black Widow BR 3500
- Daiwa Kołowrotek Emcast BR LT 2500
- Daiwa Kołowrotek Emcast BR LT 3000